Foglalás

 

Az Ön online foglalása a foglalási díj – melynek összege az éjszakák számától függően 2/4 napi szállás díjának – megfizetése után válik véglegessé. Ezt visszaigazolásunk kézhezvételétől számított három banki munkanapon belül kérünk teljesíteni. A szállásdíj fennmaradó összege a megérkezés napján egy összegben készpénzben fizetendő. A foglalás összege megegyezik a lemondás díjával. Azon esetben ha a lemondás az érkezés napja előtti 14. napig írásban megérkezik számunkra, a teljes foglalási díj visszafizetésre kerül részünkről. Amennyiben a lemondás 14 napon belül az érkezés előtti 12. napig írásban megtörténik, akkor a teljes foglalási díj 50% kerül részünkről visszafizetésre. Ha a lemondás 7 napon belül történik meg az érkezési nap előtt írásban akkor a teljes foglalási összeg mint lemondási díj kerül részünkről elszámolásra.Amennyiben a vendég előbb hagyja el szobáját / apartmanját, mint a foglalásában szereplő távozási időpont, azon esetben az igénybe nem vett éjszakák ára is felszámításra kerül részünkről!

 

Legyen “saját” nyaralója Tihanyban!

Élvezze a pihenését zavartalanul családjával Vendégházunkban – csak Önök és senki más. Ha lefoglalja a 40m2  alapterületű Apartmanunkat, lehetőséget biztosítunk arra, hogy további foglalást másoktól nyaralásával egy időben nem veszünk fel. Így szinte olyan érzése lesz mint ha tényleg saját tihanyi nyaralójában lenne. Meghitt vidám reggelik a kertben, mindenféle kötöttség nélkül, valamint romantikus esti gyertyafényes borozgatás  vár Önre ezen túl. Amennyiben „nyaraló tulajdonosként” szeretné eltölteni pihenését nálunk, az info@tihanyihaz.hu email címen készséggel állunk rendelkezésére a további információkkal.

 

 INFORMÁCIE o REZERVÁCIÍ

Pod Online rezeváciou pobytu rozumieme finančnú časť, ktorej hodnota zodpovedá cene jedného dňa pobytu. Rezervácia nadobúda platnosť po našom spätnom potvrdení o prijatí Online rezervácie a zaplatení danej sumy (cena jedného dňa pobytu) do troch pracovných dní na určený bankový účet.  Zostávajúca cena pobytu sa platí hotovostne v deň príchodu do penziónu.

Ak z určitých dôvodov odstúpite od rezervácie do 14 dní pred príchodom, najneskôr však do 12 dní, z rezervovanej sumy vám vrátime 50%. Ak k zrušeniu príde po kratšej dobe, cenu rezervácie nevraciame.