Apartman

A vendégház földszintjén elhelyezkedő 40 malapterületű vidéki stílusban berendezett nem dohányzó apartman négy főig biztosít kényelmes elhelyezést. Az apartmanban kialakításra került egy hálószoba, méhviaszolt francia ággyal a ma emberének igényét kielégítő magas minőségű Billerbeck® és ADA® rugós matracokkal ellátva. Egy nappali ággyá alakítható kanapéval, valamint egy mini konyha és egy reggeliző sarok is helyet kapott.

Na prízemí sa nachádzajúci nefajčiarsky apartmán je zariadený vo vidieckom štýle a zabezpečuje dokonalé pohodlie pre štyri osoby. Tvorí ho obývací salónik, v ktorom je umiestnený rozkladací gauč, malá kuchynka s jedálenským kútikom a spálňa. V nej vám   nerušený spánok poskytne veľká francúzska posteľ s vysokokvalitnými matracmi značky Billerbeck a ADA.

apartman1

 

 

apartman / nap – apartmán / deň

APARTMAN 1 3 éjszakáig / do 3 nocí 6 éjszakáig / do 6 nocí 7 éjszakától / od  7 nocí
2 fő

pre 2  osoby

19 900.-Ft

66.- €

18 900.-Ft

63.- €

17 900.-Ft

60.- €

további személyek 3600.- Ft / nap   –   ďalšie osoby po 12.- €  na osobu a deň
 Október – Április   19 900.-Ft  / 2 fő nap, további személyek 3600.-Ft / nap

Od októbra do apríla 66.- € – 2 osoby /deň, ďalšie osoby  12.- €/deň.

Áraink a finom reggelit és az idegenforgalmi adót is tartalmazzák!

V cene sú  zahrnuté raňajky  i pobytová taxa!

Gyermek / nap – Diéta/deň
4 éves korig ingyenes / roky zdarma

Bejelentkezés / Check  in: 14:00 órától
Kijelentkezés / Check out : 10:00 óráig

Legyen “saját” nyaralója Tihanyban!

Élvezze a pihenését zavartalanul családjával Vendégházunkban – csak Önök és senki más. Ha lefoglalja a 40 m2  alapterületű Apartmanunkat, lehetőséget biztosítunk arra, hogy további foglalást másoktól nyaralásával egy időben nem veszünk fel. Így szinte olyan érzése lesz mint ha tényleg saját tihanyi nyaralójában lenne. Meghitt vidám reggelik a kertben, mindenféle kötöttség nélkül, valamint romantikus esti gyertyafényes borozgatás  vár Önre ezen túl. Amennyiben „nyaraló tulajdonosként” szeretné eltölteni pihenését nálunk, az info@tihanyihaz.hu email címen készséggel állunk rendelkezésére a további információkkal.